Informații livrare

Livrare prin curier

Comenzile se livrează  în 24-48 ore (în zilele lucrătoare) de la finalizarea acestora. Pentru comenzile primite în zile nelucrătoare (week-end, sarbători legale) procesarea și expedierea lor se face în prima zi lucrătoare următoare efectuării comenzii. Modalitatea de plată acceptată este ramburs. Livrarea prin URGENT CARGUS  are loc în mod uzual în termen de 24 ore de la expediere, pentru localități din Romania. Duminica nu se fac livrari.

Costul de bază al livrării este de 19 lei. Pentru comenzile care depășesc suma totală de 200 de lei livrarea este gratuită!

Prețul de bază este pentru localități din aria de acoperire URGENT CARGUS  sau ridicarea din cel mai apropiat sediu URGENT CARGUS  pentru adresele care nu se afla în aria de acoperire.

Dacă doriți livrare în afara localitaților acoperite, vă rugăm să ne contactați pentru a afla prețul corect al expedierii.

Pentru locațiile URGENT CARGUS  din țară apasați aici.

 

Prețul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram și pentru locațiile aflate în zona de acoperire URGENT CARGUS. Dacă comanda dumneavoastră depășește 1 kilogram, se va aplica o taxă de 1,5 lei / kilogram suplimentar. Daca locația dumneavoastră nu este în raza de acoperire URGENT CARGUS, se va aplica o taxă suplimentară de 0,86 lei / kilometru, distanță calculată între cel mai apropiat punct din raza de acoperire URGENT CARGUS și dumneavoastră.

 

Livrare prin Posta Romana

Timpul de livrare este cuprins între 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea prin Poșta Română este disponibilă în orice localitate din România. Achitarea prețului se face prin ramburs la ridicarea coletului. Costul transportului poate varia între 10 și 20 de lei în funcție de greutatea coletului expediat, de valoarea acestuia  și de localitatea de destinație a coletului. Coletul se va ridica de către client de la Oficiul Poștal de care aparține.

Coletele se livrează folosind Poșta Română doar pentru comenzile preluate telefonic.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste detalii despre livrare, înainte de a finaliza comanda. Pentru eventualele neînțelegeri, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0727.432.644 sau pe adresa de email: office@viragobeauty.com.