Politica de confidențialitate

 

1. Informații generale

Cine suntem?

Suntem VIRAGO BEAUTY S.R.L., societate cu sediul social în Făget, Strada Sebiastian Olariu, NR. 14, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J 35/3912/02.12.2017 și cod unic de înregistrare CUI 38294256. Avem ca domeniu principal de activitate fabricarea parfumurilor și a produselor cosmetice.

Date personale

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este prioritară pentru echipa Virago, prin urmare, acordăm o atenție deosebită datelor private ale vizitatorilor si utilizatorilor acestui site, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016.

2. Ce date prelucrăm si cu ce scop?

www.viragoBeauty.com va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a încasa de către procesatorii de plăti valoarea comenzilor şi de a vă livra produsele comandate. De asemenea în scopul încheierii și executării contractelor si îndeplinirii unor obligații legale. În cazul formularului de contact, informațiile introduse sunt folosite pentru a indentifica persoana.

3. Când colectăm date si cum se pot sterge?

Aceste date sunt prelucrate si colectate de către sistem în momentul înregistrării, în momentul plasării unei comenzi sau in cazul folosirii formularului de contact. Acestea pot fi șterse trimițând o cerere care să specifice acest lucru la adresa office@viragobeauty.com. În afară acestor două cazuri prezentate anterior, sunt colectate date de sistem prin intermediul cookie-urilor.

În cazul formularului de contact, datele introduse nu sunt reținute de sistem, acestea sunt procesate cu scopul de a efectua transmiterea.

 

4. Cât timp stocăm datele si cum se pot obtine?

Datele cu caracter personal sunt stocate din momentul în care utilizatorul s-a înregistrat sau a plasat o comandă, până în momentul în care acesta cere în mod explicit să i se șteargă informațiile din sistem urmând metodă explicat anterior. În cazul în care utilizatorul dorește să obțînă o copie a acestor informații, acesta poate trimite o cerere care să solicite in mod explicit acest lucru la adresa de email office@viragobeauty.com.

5. Cu cine împărtășim informațiile ?

Informațiile despre utilizatori pe care le deținem cu caracter personal nu vor fi transmise către alte entități terțe.

6. Modificarea datelor cu caracter personal

Că utilizator, aveți dreptul în orice moment de a modifica datele cu caracter personal din secțiunea: Contul meu -> Editează informațiile contului